Info@beadspiration.nl

Beadspiration

Contact & Info

Beadspiration

Beads, Inspiration, Creation oftewel Kralen, Inspiratie en Creatie. Alles ineen, van alles wat, dat is immers ook wie ik ben en wat ik doe. 

Welkom, ik ben Mandy Zijlstra, de vrouw achter de schermen bij Beadspiration.  Al jaren ben ik bezig met verschillende handwerktechieken. Breien, haken, naaien, tekenen en kralen, van alles gaat er door mijn handen, mijn beide handen. Ik ben namelijk zowel links- als rechtshandig, heb onwijs veel geduld en doorzettingsvermogen, en ik deel graag mijn kennis en kunde.

Een paar jaar geleden ben ik moeder geworden en ondertussen lopen er twee knullen rond waarvan er één al schoolgaand is. Een lekker druk en gezellig huishouden met heel veel mannelijkheid. De woonkamer liet het hobbyen daardoor niet meer echt toe. Ik heb dan ook de zolder ingepikt en omgetoverd tot een heerlijke creatieve ruimte waar ik graag mijn vrije uurtjes doorbreng.

De laatste jaren ben ik vooral bezig geweest om met kralen sieraden te maken. Vele technieken heb ik mij eigen gemaakt en ik ben dagelijks op zoek naar nieuwe materialen, patronen en trends. Omdat ik steeds meer tijd besteedde aan kralen, heb ik uiteindelijk de stoute schoenen aangetrokken en van mijn hobby mijn werk gemaakt heb. Bij Beadspiration wil ik iedereen mee laten genieten van al het moois dat ik tegenkom, ontdek en maak, van inspiratie, onderdelen tot aan de eindproducten. Alles op één locatie: gemak dient immers de mens.

Wilt u persoonlijk contact, producten in het echt bekijken, workshops volgen, op maat gemaakte sieraden bestellen of op weg geholpen worden, laat het mij dan weten. Ik ben bereikbaar via mail, facebook, telefonisch, whats app en sms. Een afspraak maken is altijd moegelijk.

Heel veel plezier en misschien tot snel!


Liefs, Mandy Zijlstra


Contactgegevens: Weidedreef 221, 2727 EE, Zoetermeer

Telefoonnummer: 06-27 87 88 13

Dagelijks bereikbaar van 10.00 tot 19.00

E-mail: info@beadspiration.nl


Bedrijfsgegevens Beadspiration
KvK nummer: 68600984

IBAN: NL58 KNAB 0256 1435 60 t.n.v. Beadspiration
Bankrelatie: KNAB 


Contact

Laat hier uw bericht achter