info@beadspiration.nl

Beadspiration

Blog

Mandy's Blog

Zoveel patronen, kleuren en producten. Zoveel om te bespreken en te delen. Tips, handigheidjes, nieuwtjes, speciale workshops, zowel linkshandig als rechtshandige benadering, allemaal komt het voorbij op mijn blog.


Op de blog schrijf ik vrij, persoonlijk je en jij, vanuit mijn perspectief ben ik maandelijks actief.

Ja Echt ?!? JA Echt !!!

Trots, dat is wat ik ben. Want na lang wikken en wegen ben ik toch echt van start gegaan. Avonden, dagen, weken zelfs maanden heb ik er over nagedacht, een plan gemaakt en vervolgens alles uitgewerkt. Want als je me een beetje kent, weet je dat ik niet over 1 nachtje ijs ga. Maar hoe dan ook, het is zover!

Op 21 april 2017 zat ik daar dan, met mijn gipsvoet maar dat is een heel ander verhaal, tegenover de meneer die mijn inschrijving in orde ging maken. Vlotte babbel, jonge knul, je kent het type wel. De standaard stappen werden snel doorlopen en voor ik het wist stond ik daar, in Den Haag op de stoep. Een glinstering in mijn ogen, een grijns op mijn gezicht, helemaal trots: Beadspiration is officieel geregistreerd als handelsnaam.

Ik kon en ging dan ook direct van start, mijn enthousiasme is namelijk niet te stoppen. Er moest zoveel gedaan worden, aan de ‘to do’-lijstjes leek geen einde te komen. Dagen, avonden, nog net geen nachten, heb ik eraan gewerkt. De laatste teksten zijn geschreven, de website is naar mijn zin en kan online. De voorraad is grotendeels binnen, er volgen nog wat backorders, alles is uitgewogen en staat klaar. Eindelijk kan ik dan op die ene knop gaan drukken. Die ene enkele knop, mijn knop, de knop die ervoor zorgt dat mijn website en webshop online gaat.

Vol spanning, vol enthousiasme en erg trots druk ik op de knop zodat ik eindelijk iedereen kan laten zien waar mijn inspiratie en enthousiasme vandaan komen. Ik hoop dat velen van jullie mijn enthousiasme delen en samen met mij de komende jaren op ontdekkingstocht gaan, waarbij we genieten van alle mogelijkheden en bijzonderheden in de kralenwereld.


Maak kennis met Beadspiration: Beads Inspiration & Creation. De webshop die verder gaat dan alleen kralen verkopen.


Liefs,
Mandy Zijlstra

Beadspiration


comments powered by Disqus